Kampioenswedstrijd SC Joure zondag in het teken van strijd tegen A.L.S.

Joure - Het eerste elftal van de zondagafdeling speelt komende zondag om 14:00 zijn laatste competitiewedstrijd van het seizoen.

Tegenstander op sportpark De Hege Simmerdyk is dan koploper Blue Boys uit Nij Beets. SC Joure staat op de tweede plaats en heeft twee punten minder dan de gasten. Alleen bij winst slepen de Jousters het kampioenschap binnen. Een affiche dus dat veel publiek verdient.

Niet in de laatste plaats omdat rondom deze wedstrijd geld ingezameld zal worden voor de actie Samen trappen we ALS de wereld uit. De opbrengst van de verkoop van programmaboekjes, de collectebus in de kantine en de loten bij het draaiend rad komt ten goede van Team de Jouwer. Zij steunen Klaas Visser, bestuurslid bij SC Joure en getroffen door deze verschrikkelijke ziekte, bij zijn bijdrage in het onderzoek naar A.L.S. De zondagafdeling hoopt op net zo’n succes als de actie voor team Wybe (strijd tegen MS) die afgelopen seizoen plaats vond.

Met om 12:00 ook nog twee echte derby’s (het tweede speelt tegen Renado 4, het derde tegen FFS 4) op het programma belooft het een prachtige voetbalmiddag te worden. Steun voor zowel de voetballers als de actie is zeer welkom. De toegang is gratis.

Meer informatie: http://www.tourduals.nl/team/team-de-jouweren op scjoure.nl.