Offroad Racing team uit Oudehaske gaat rally rijden in Polen

Oudehaske - Twee inwoners uit Oudehaske, welke deel uitmaken van FRS Racing, onderdeel van Friesland travelers, hebben eind februari 2019 op het outdoor en adventure offroad park te Duitsland deelgenomen aan een erkende Offroad rally. Dit heeft u kunnen lezen in diverse mediaberichten.

Het team FRS Racing zal zich in het weekend van 1 en 2 juni 2019 gaan voor-bereiden op de rally, zowel de auto als boordcomputer’s worden uitgebreid getest. De rally in Polen zal in de eerste week van Juli 2019 plaatsvinden. Het is in totaal 1500km special stage, verdeeld over 5 dagen. Het is één van Europa’s grootste en zwaarste Offroad Rally. De opzet is een beetje het zelfde als de Dakar Rally, met Bivak’s, Helicopters, veel zand en natuurlijk de vrachtwagens. Informatie over de Breslau Rally is te vinden op www.rallye-breslau.com

Het team word mede financieel bijgestaan door een aantal sponsors. Het Bedrijf AanhangwagenDirect.NL Uit Heereveen zal het komende jaar een Autoambulance beschikbaar stellen voor het vervoeren van de rally wagen. Nieuwe sponsors zijn altijd welkom en kunnen contact met hen opnemen. Het team is te volgen op www.frieslandtravelers.nl of te bereiken via mail frs.racing@frieslandtravelers.nl Ook op YouTube zijn films te bekijken.