Friese Avond4Daagse lopers krijgen gratis kaartje Swimfun

Joure - Avond4Daagse lopers in Friesland krijgen een gratis entreekaartje van Swimfun.

Met deze actie wil de organisatie van het zwembad alle kinderen aanmoedigen om mee te lopen met de Avond4Daagse, omdat sporten en bewegen te promoten. Organisaties worden opgeroepen om zich aan te melden voor de gratis zwemkaartjes.

,,Lekker bewegen en sporten is belangrijk voor een generatie gezonde kinderen’’, zegt Tjebbe van der Meer, van Swimfun. ,,Als toekomstig sportbedrijf van de gemeente De Fryske Marren leveren wij graag een bijdrage aan een sportief en gezond Fryslân.’’ Voor alle deelnemers wordt daarom een gratis toegangsbewijs voor het subtropische zwembad beschikbaar gesteld. Alle organisaties van de Avond4Daagse in Fryslân worden opgeroepen zich voor 1 mei aanstaande aan te melden via de website http://www.swimfun.nl om in aanmerking te komen voor de actie.

Swimfun heeft ruim 200.000 recreatieve bezoekers per jaar en is daarmee uitgegroeid tot één van de grootste attracties van Friesland. Later dit jaar zal Swimfun onderdeel uitmaken van het sportbedrijf van de gemeente De Fryske Marren.