Level42, Tino Martin en Davina Michelle op Glemmer Beach

Lemmer - Het driedaagse strandfestival Glemmer Beach vindt dit jaar plaats van 22 tot en met 24 augustus op het strand van Lemmer.

Het festival vult haar line-up aan met diverse grote namen, waaronder Level42, Tino Martin en Davina Michelle. Eerder maakte de organisatie al bekend dat UB40, Clouseau en Nielson het podium betreden.

Internationale toonaangevende artiesten

Dit jaar bestaat het festival tien jaar en dat betekent een gevarieerde line-up met zowel nationale als internationale toonaangevende artiesten. Vrijdag 23 augustus staat de bekende Britse jazzfunk-groep Level42 op het Glemmer Beach podium. Hun grootste hits scoorden ze in de jaren 80 met de nummers ‘Hot Water, ‘Lessons in Love’ en ‘Running in the Family’.

Tino Martin

Met trots maakt de organisatie bekend dat één van Nederlands beste zangers zaterdag 24 augustus gaat schitteren op het festival. Tino Martin brak in 2013 door met het nummer ‘Doe wat je wil’. In 2017 stond de zanger in een uitverkocht Ziggo Dome daarnaast staat hij dit jaar in het Olympisch Stadion van Amsterdam. De zanger scoorde diverse grote hits, waaronder ‘Jij liet me vallen’, ‘Later als ik groter ben’ en de hit in samenwerking met Gerard Joling ‘Laat me leven’.

Davina Michelle

De slotavond van Glemmer Beach wordt onder andere afgesloten door Davina Michelle. In 2017 startte Davina een eigen YouTube-kanaal, waarop ze wekelijks een cover van een Engelstalig nummer plaatst. Ze zong onder andere het nummer ‘What About Us’ van P!nk, na een maand ging de video viral. In 2018 deed de zangeres mee aan het programma Beste Zangers, waar ze het nummer ‘Duurt te lang’ vertolkte. Het nummer behaalde de eerste plek in zowel de Nederlandse Top40, de Mega Top50 en de Nederlandse Single Top100. Singer-songwriter Nielson is tevens te horen op de slotavond van het festival.

Uitzicht op het IJsselmeer

Het unieke driedaagse festival vindt plaats op het strand van Lemmer van 22 tot en met 24 augustus. Het festival biedt diverse podia, nationale en internationale artiesten, entertainment en een prachtig uitzicht over het IJsselmeer. Passe Partouts, reguliere tickets en barbecuetickets zijn te verkrijgen via glemmerbeach.nl.