Onderkomen Repair Café Joure onzeker

Joure - Het Repair Café Joure krijgt te maken met de wisseling van de wacht van de Miks door Tinten uit Groningen. Er heerst daarom wat onrust bij de vrijwilligers van het Repair Café. Zij weten niet of het Repair Café op de huidige locatie kan blijven.

Al jarenlang is Miks Welzijn aan de Brugstraat in Joure voor velen een bekend adres voor het inbrengen van kleine reparaties, die door de vrijwilligers geklaard worden. In de afgelopen jaren zijn er vele bezoekers geweest die hier gebruik van hebben gemaakt. ,,Het is dus duidelijk dat Repair Café Joure een bestaansrecht heeft, in welke vorm of waar dan ook’’, zegt Anjo Dekker van het Repair Café. ,,De enthousiaste ploeg vrijwilligers wil graag doorgaan met het aanbieden van hun diensten om bij te dragen aan het motto ‘Weggooien………Mooi niet’.’’

Voor nu zijn er nog enkele Repair Cafe avonden gepland in de Brugstraat 1 in Joure: op woensdagmorgen 17-04 en 15-05 van 10.00-12.00 en op de vrijdagavond 17-05 van 19.00-21.00 uur. Vrijdagavond 19-04 is komen te vervallen.