Inspiratiebijeenkomst voor leesgroepen in bibliotheek

Joure/Lemmer - Bibliotheken Mar en Fean heeft een speciale collectie voor leesgroepen. Leesgroepen kunnen via hun eigen bibliotheek deze collecties lenen. Desgevraagd wordt achtergrondinformatie over het boek en de auteur meegeleverd, dat alles tegen een kleine vergoeding.

Inspiratie

Op maandag 15 april houdt de bibliotheek van Joure een inspiratiebijeenkomst voor leesgroepen in de gemeente De Fryske Marren. Petra Dusseljee van Bibliotheken Mar en Fean is aanwezig om te informeren over deze service aan de leesgroepen. De bijeenkomst vindt plaats in de bibliotheek van Joure, van 10.00 tot 11.30 uur.

Gastspreker

Te gast is ook Albert Pasma, oud-directeur van Bibliotheek Sneek. Hij vertelt over zijn contacten met schrijvers in de afgelopen vijftien jaar. Albert Pasma heeft veel schrijvers naar Sneek gehaald met de Stichting LAS (Literaire Activiteiten Sneek). Dit in samenwerking met de boekhandel en de bibliotheek. Hij geeft een bijzonder kijkje achter de schermen van schrijversbezoeken.

Leesgroepen

De inspiratiebijeenkomst is bestemd voor leesgroepen die al gebruik maken van het aanbod voor leesgroepen van Bibliotheken Mar en Fean én voor leesgroepen die meer willen weten over het aanbod en de mogelijkheden.

Nog geen leesgroep gevonden?

Graag deel uitmaken van een leesgroep, maar weet u niet met wie, kom dan langs en kijk of er een match gemaakt kan worden met andere belangstellenden.

Aanmelden

Aanmelden kan bij de bibliotheek in de woonplaats, op telefoonnummer 0513 412086 of via een mail naar joure@bmf.nl De toegang is gratis.