Vuurwerk tijdens clubkampioenschappen bij Sportclub F en F The Inner Way

Joure - Sportclub F en F The Inner Way hield zaterdag opnieuw de Clubkampioenschappen op de onderdelen Kumite (sparring red.) en Kata (stijlvorm).

In totaal namen 64 jongens en meisjes deel, vanuit de verschillende trainingslocaties. 19 op het onderdeel kata en 61 aan kumite - ruim 100 partijen. Opvallend was het grote aantal nieuwelingen die zich prima wisten te redden. Het was een lange, maar gezellige, sfeervolle dag. Er werd goed en eerlijk gestreden. Vanuit F en F Kyokushin dojo Joure deden Jayden Nando Zwiers, Jurgen Robbe van Ee en Rick v/d Weg mee aan het onderdeel Kumite. Harmen Jappie Langeraap deed zowel mee aan het onderdeel Kumite als Kata.

In de categorie jongens A 10-11 jaar was het vuurwerk (Hussein Alaboud, Kyan de vries, Aron Visser, Jurgen Robbe van Ee en Jesper Dijkstra). Waar Jurgen naar het zilver greep. Jayden zat in een grote Poule van kids 9-10 jaar en wist goud te behalen. Rick maakte zijn debuut als wedstrijd vechter, en greep naar het brons. Harmen Jappie wist bij het Kumite brons binnen te halen en zilver bij het onderdeel Kata. De stijlprijs kata ging naar Sven Nicolai (F en F Kyokushin dojo Heerenveen), de Spiritprijs kumite was voor Hussein Alaboud (Honbu dojo Sneek).