Rennen over vertrouwd parcours op 36e Joustermerkeloop

JOURE

Op 30 september 2018 zal het eerste startschot om 11 uur klinken voor de 36e Joustermerkeloop.

Afgelopen jaar had de loop veel succes dankzij de routes die over de nieuwe fly-overs van Knooppunt Joure ging. Dit jaar gaan we weer over de vertrouwde paden onder andere langs de Put van Nederhorst. Er is keuze uit drie afstanden: 7 kilometer, 10 kilometer en 10 Engelse mijlen (16,1 kilometer). De start en het afhalen van startbescheiden is aan Pasteurweg 1 in Joure. Voor de eerste drie dames en heren liggen per afstand leuke prijzen klaar.

Daarnaast is er dit jaar weer een Kidsrun waarbij kinderen tussen de 4 en de 7 jaar 600 meter mogen rennen. Kinderen tussen de 8 en de 10 jaar lopen 1200 meter en kinderen van 11 tot 13 jaar mogen 1500 meter hardlopen. Inschrijven voor de Kidsrun is op de dag zelf tot 12:30. De start is om 13:00 uur.

Onder alle inschrijvingen wordt een ballonvaart verloot. Inschrijven kan via http://www.mijninschrijving.nlen kijk voor meer informatie op www.joustermerkeloop.nl. Let op: Er is géén na-inschrijving mogelijk voor de senioren. Kinderen kunnen op de dag zelf zich inschrijven.