FOTO'S | Vernieuwd Swimfun officieel in gebruik

JOURE

Afgelopen vrijdag maakte de papegaai Sara haar opwachting in Sportswimfun. De presentatie van deze vrolijke mascotte maakte onderdeel uit van de officiële heropening van Swimfun. Na toespraken door onder andere wethouder Durk Durksz konden de genodigden, waaronder omwonenden van het subtropische zwemparadijs, met eigen ogen de aanpassingen aanschouwen.


In zeven weken tijd zijn onder andere de kleedruimten en de oude zwembadvloeren vervangen. Ook de kleurstelling heeft een transformatie ondergaan naar lichte en moderne kleuren. Daarnaast zijn er aanpassingen gedaan om ervoor te zorgen dat het vernieuwde zwemparadijs in uitdagend is voor alle doelgroepen. Zo zijn er onder andere interactieve elementen toegevoegd aan de glijbaan.

Tijdens het openingsweekend werden de bezoekers getracteerd op slush puppie, konden ze dansen en op de foto met Sara en springen en klauteren op springkussens.  

Swimfun is onderdeel van Swim&Sportfun, en trekt jaarlijks ongeveer 200.000 bezoekers.


Auteur

douwe.bijlsma