v.v. Oudehaske 1 presenteert nieuwe kleding

OUDEHASKE

Het eerste elftal van v.v. Oudehaske heeft de nieuwe wedstrijd- en presentatiekleding in ontvangst genomen. Op de kleding prijkt het logo van Aannemingsbedrijf Bangma B.V. In juli heeft dit bedrijf het hoofdsponsorcontract met v.v. Oudehaske verlengd. De nieuwe kleding werd feestelijk gepresenteerd met een fotosessie en lunch. Hierbij waren Jan Mulder en Berend Berger, directie van Aannemingsbedrijf Bangma, ook aanwezig.

Spelers, begeleiding en hoofdsponsor werden al vroeg in de ochtend verwacht in de kantine op het Sportpark Pieter Bultsma. In het welkomstwoord sprak bestuurslid Jelle Wassenaar namens de club zijn dank en waardering uit richting de aanwezige hoofdsponsor. Voor elke vereniging, en dus ook voor v.v. Oudehaske, is sponsoring van groot belang. Voor bedrijven is het een goed en effectief middel om de regionale naamsbekendheid te vergroten. ,,Nadat bekend werd dat Aannemingsbedrijf Bangma het hoofdsponsorcontract wilde verlengen, zijn wij druk bezig geweest met het uitzoeken van geschikte en representatieve team- en wedstrijdkleding. Dit resulteerde in drie kledingpakketten, allemaal zorgvuldig samengesteld. In samenspraak met Jan en Berend is vervolgens een keuze gemaakt voor welk kledingpakket gekozen zou worden. Dit hebben we vervolgens gecommuniceerd met onze kledingsponsor. En moet je nou eens zien? Het staat schitterend’’, Aldus bestuurslid Jelle Wassenaar.