FOTO'S | Massaal publiek geniet van lichtspektakel Allegorische Optocht

SINT NICOLAASGA

Het publiek liet zich donderdag door de regen niet weerhouden om naar avond rondgang van de 68e Allegorische Optocht te komen. In de uren voorafgaand aan de start viel er nog de nodige hoeveelheid regenwater, maar tijdens de optocht bleef het in Sint Nyk grotendeels droog.


Langs de route genoot het massale publiek van het feeërieke lichtspektakel, afgewisseld met verschillende showbands, dat door het dorp trok. De eerste publiekprijs ging naar de duikboot van de KPJ, tweede werd debutant buurtvereniging de Lemmerweg met 'Les Miserables' en het publiek gaf het koraalrif van buurtvereniging Op en om'e Rylst de derde prijs. Bij de kleine wagens was de publieksprijs voor de pake en beppe die op vakantie waren.


Auteur

douwe.bijlsma