Oldtimershow Sint Nicolaasga wederom een succes

Sint Nicolaasga

De door Stichting Yn Sint Nyk georganiseerde traditionele jaarmarkt vond afgelopen zaterdag weer plaats. Ook de oldtimershow, dit jaar voor de negentiende keer, ontbrak niet.

De oldtimershow is sinds dit jaar ondergebracht in stichting OT&TO Sint Nyk. Er waren oldtimers, vanaf de jaren dertig tot de jaren tachtig, tractoren, stationaire motoren, van klein tot iets groter, brom- en motorfietsen en gepimpte auto's.

De show werd dit jaar officieel geopend door mevrouw Postma van de plaatselijke ondernemersvereniging, onder toeziend oog van wethouder Boerland van gemeente De Fryske Marren. Zij spraken hun complimenten uit voor de organisatie, aangevoerd door Bauke en Wieb Bos, die hun gedrevenheid weten over te dragen aan deelnemers en publiek.

Het publiek was dit jaar, mede door het mooie weer, in grote getale gekomen naar Sint Nicolaasga en was zeer enthousiast over de diversiteit en gemoedelijkheid van dit evenement siert. De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag.