Zaterdagavond van Beachrockers Festival uitverkocht

SINT NICOLAASGA

Beachrockers Festival op zaterdag 7 juli is uitverkocht Voor de vrijdag (Back To The 90s & 00s) zijn er nog enkele kaarten te koop. Beachrockers viert dit jaar jaar 10 jarig jubileum met o.a artiesten zoals Broederliefde, Vengaboys, Bizzey, Tony Junior & veel meer.

In 10 jaar is Beachrockers Festival uitgegroeid tot een begrip in heel Nederland. Jaarlijks reizen ruim 4000 bezoekers naar Recreatiepark de Ulesprong in Sint Nicolaasga om te genieten van de beste artiesten, hippe foodtrucks, gezellige spelletjes, prachtige decoratie, tal van creatieve initiatieven en natuurlijk ons jaarlijkse terugkerende waterpistolen battle. Maar wat nog veel belangrijker is dan de muziek is saamhorigheid die Beachrockers kenmerkt. Beachrockers Festival  is dé plek waar alles kan en alles mag.

 

 


Auteur

brenda.van.olphen