Leden rijvereniging naar Indoor Friese Kampioenschappen Dressuur

Joure

Meerdere leden van rijvereniging PC. Jong ut Ein en L.R. Ruterwille selecteren zich afgelopen weekend voor de Indoor Friese Kampioenschappen Dressuur. 

Bij de Pony's (PC. Jong ut Ein): Marije de Groot met Githe L1 pony cat C; Anne Femke de Groot met Schrotie’s Roxette L1 pony cat D/E; Ilse Rijpkema met DS Don Silencio Z2 pony cat D/E. Bij de paarden (L.R. Ruterwille): Ilse Rijpkema met Quickstart B; Janny de Jong met Hercules L1; Clarissa Braaksma met Ieronica L2; Hennie Roffel met Hera-Utopia M1; Patricia Bielefeld met Holgado V.S. M1; Sandra Verhoef met Ferrarie Z1; Janny de Jong met Chardonnay Z2 en Loreen van den Boezem met A Gold Card ZZL. Van 9 tot en met 11 februari word het Indoor Friese Kampioenschap Dressuur verreden, op de locatie van Ruitersport Centrum Sneek.

Auteur

Redactie