Agenda | Kleindierententoonstelling bij Tuincentrum Bos

HEERENVEEN

Op 26, 27 & 28 oktober wordt de jaarlijkse kleindierententoonstelling in de buitenkas van tuincentrum Bos Tuin en Dier te Heerenveen weer gehouden.

De tentoonstelling wordt georganiseerd door P.K.V. Heerenveen & omstreken en K.P.S.V Wolvega en Omstreken. Er zullen zo’n 125 à 150 dieren tentoongesteld worden waaronder hoenders, dwerghoenders, konijnen, sier- en watervogels en sierduiven. Op donderdagochtend 26 oktober is er vanaf 08.45 uur een keuring. Het staat u geheel vrij om tijdens de keuring en tentoonstelling foto’s te maken van de dieren. Tevens kunt u vragen stellen aan de mensen van de P.K.V. en de K.P.S.V. Deze dierenliefhebbers zijn bij alle tentoonstellingsdagen aanwezig. De toegang voor zowel de tentoonstelling als de keuring is gratis.

Auteur

Brenda van Olphen