Agenda | Paddenstoelenexcursie Rotstergaasterwallen

Joure

Ga mee met de gids van Staatsbosbeheer en bezoek het unieke paddenstoelenreservaat in de Rotstergaaster Wallen. Dit is het topgebied van Nederland voor graslandpaddenstoelen, de zogenaamde wasplaten. Het gebied is in 2013 uitgeroepen tot Wasplatenreservaat. Vanwege de kwetsbaarheid is het gebied alleen onder begeleiding te bekijken. Onderweg word je alles over het gebied verteld, en je hebt alle tijd om de paddenstoelen te fotograferen.

Ga mee met de gids van Staatsbosbeheer en bezoek het unieke paddenstoelenreservaat in de Rotstergaaster Wallen. Dit is het topgebied van Nederland voor graslandpaddenstoelen, de zogenaamde wasplaten. Het gebied is in 2013 uitgeroepen tot Wasplatenreservaat. Vanwege de kwetsbaarheid is het gebied alleen onder begeleiding te bekijken. Onderweg word je alles over het gebied verteld, en je hebt alle tijd om de paddenstoelen te fotograferen. Rotstergaasterwallen, Schoterweg, 8462 TD, ROTSTERGAAST, https://www.staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/haskerland tot € 5,00, Opgave verplicht, minimaal 1 week van te voren. Er is een beperkt aantal plaatsen per excursie., Meerdere data: Vanaf di 3 oktober 2017 t/m zo 29 oktober 2017.

Auteur

Brenda van Olphen