Open NPB Padeltoernooi

JOURE

Op 14, 15 en 16 juli organiseert TV Joure voor het eerst haar Open NPB Padeltoernooi. Dit gebeurt gelijktijdig met het tennistoernooi, al jarenlang een van de best bezochte toernooien van Noord Nederland.

Op zondag 16 juli zal de nationale padeltop acte de presence geven in de poule voor wedstrijdspelers. Dit garandeert veel spektakel op het park van TV Joure tijdens dit toernooi. Padel is de snelst groeiende sport in Nederland en TV joure heeft als eerste in de drie noordelijke provincies een baan aangelegd vorig jaar. ‘Met spelers als Peter Bruijsten (nr 1) en Bram Meijer (nr 2) en nog een aantal mannen van het nationale team kunnen we rekenen op een prachtig toernooi, ware promotie voor deze verslavende sport’, zegt John Bouma, toernooileider namens TV Joure. ‘We verwachten, met ruim 200 deelnemers aan ons tennistoernooi, een hoop publiek waarmee we dit evenement goed op de kaart zetten’.

Het padeltoernooi begint op vrijdag 14 juli, de topspelers spelen zondagmiddag 16 juli vanaf 13 uur.


Auteur

admin