Thuishuis De Lytse Haskes Oudehaske beste kinderopvang van Friesland

OUDEHASKE

Thuishuis De Lytse Haskes in Oudehaske heeft donderdag de Kinderopvang Award gewonnen voor de beste kinderopvanglocatie in Friesland. Deze award is gebaseerd op de meningen van ouders.

Waar het gemiddelde cijfer landelijk op een 8.9 uitkwam, scoorde thuishuis De Lytse Haskes een 9,7. De Kinderopvang Award is op 15 juni uitgereikt tijdens de Opiness Kinderopvang Inspiratiedag in Ede.

Over Thuishuis De Lytse Haskes zeiden ouders het volgende: Een fantastische plek op de boerderij, heerlijk om buiten te spelen, leuke omgang met dieren, mooie schuurspeelplek bij slecht weer. Lieve en ervaren dames die alles uit de kast halen om er een leuke (opvang) dag van te maken. Wij voelen ons zeer op ons gemak en welkom als ouders.’

Thuishuis biedt kleinschalige kinderopvang waarbij de eigenaar altijd de leidster van het Thuishuis is. In Noord-Nederland zijn 41 Thuishuizen gevestigd. Zeven Thuishuizen namen deel aan de verkiezing.


Auteur

Redacteur