Jouster klimmer strijdt om titel Ninja Warrior

JOURE

Dennis List (20) uit Joure doet 23 maart een poging om de 11-de Ninja Warrior ter wereld te worden.

Ninja Warrior Nl is het zwaarste en meest uitdagende obstakelparcours ter wereld. Het parcours vraagt kracht, timing, coördinatie en uithoudingsvermogen. Het programma is zo zwaar dat wereldwijd nog maar 10 mensen ooit het einde van het parcours gehaald hebben en zich Ninja Warrior mogen noemen.

De Jouster Dennis List die studeert in Groningen en tevens kliminstructeur/trainer is bij “Mountain Network” bereikte in 2016 de negende plek op de NK, en wist hij bij de NK in 2014, 2015 al de zesde en vijfde plek te behalen. Bij de nationale boulderwedstrijden “Stick to plastic” veroverde hij al meerdere malen de eerste plaats

Ninja Warrior NL wat gepresenteerd wordt door Kim-Lian van der Meij en Dennis van der Geest wordt donderdag 20:30 uitgezonden door SBS 6.


Auteur

admin