Tweede editie Glow in the Dark volleybal

OUDEHASKE

In het Kulturhûs Oudehaske wordt zaterdag 18 februari voor de tweede keer het Glow in the Dark toernooi gehouden.

Het toernooi start om 16:00 uur: de lichten worden uitgedaan en de Blacklights gaan aan. Honderd kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar doen mee. Verdeeld over 23 teams gaan op verschillende niveau’s in Blacklight hun toernooi spelen op 4x4 op kleine velden. Het toernooi is rond 18:00 uur afgerond. Dan worden de velden omgebouwd naar twee reguliere velden. Vanaf 19:00 uur gaan de elf jeugdteams volleyballen in het donker en weer met de Blacklights aan. Een groots volleybalfeest voor kinderen en de jeugd uit Oudehaske en omgeving. Het motto is: Iedereen mag meedoen: met of zonder volleybal ervaring. Informatie is te vinden op de website.

Auteur

Brenda van Olphen