Hof en Hiem genomineerd voor Beste Zorggroep en Beste Keuken

JOURE

Hof en Hiem is genomineerd voor de Beste Zorggroep en Beste Keuken door Veiligvoedsel.nl.

Elk jaar worden de keukens van de zorgcentra van Hof en Hiem getoetst. Waar de zorggroep acht jaar geleden nog een gemiddeld eindcijfer had van 8,8 was dat in 2016 gestegen naar 9,4. Zorgcentrum Suderigge in Lemmer scoorde het hoogst met een 9,5. ,,We zijn met zorgcentrum Suderigge voor de eerste keer genomineerd in de categorie Beste Keuken, dit is een mooie waardering voor alle medewerkers van onze voedingsdienst”, aldus Gerrit Overwijk, hoofd voeding bij zorgcentrum Suderigge. De uitreiking van de Veiligvoedsel.nl Awards is een initiatief van Veiligvoedsel.nl, een bedrijf dat al sinds 2005 organisaties certificeert die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen omtrent het bewaren en bereiden van voedsel. Inmiddels voert Veiligvoedsel.nl ieder jaar audits uit bij ruim 550 zorglocaties en –afdelingen, die allen meedingen naar de Veiligvoedsel.nl Award. Hof en Hiem is al sinds 2008 gecertificeerd en was in 2013 en 2016 eerder genomineerd in de categorie Beste Zorggroep. Vorig jaar is die nominatie voor het eerst verzilverd in een award. De winnaars van de Veiligvoedsel.nl Awards worden op 16 februari 2017 bekend gemaakt op het Nationaal Congres Veilig Voedsel 2017 in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle.

Auteur

Brenda van Olphen