Café Tjeukemeer in Oosterzee wint Bronzen Tapknop

OOSTERZEE

Voor een van de best getapte glazen bier van de regio Noord-Nederland ga je naar Café Tjeukemeer. Café Tjeukemeer is namelijk de gelukkige winnaar van de Bronzen Tapknop en staat hiermee in de top van horecazaken van de regio.

De horecazaak is meerdere keren beoordeeld door mystery guests en blinkt uit in gastheerschap, service en bierbehandeling. Eigenaren Peter Fabriek en Froukje Fabriek namen deze bijzondere prijs in ontvangst die werd uitgereikt door Sjouke Bleeker, Accountmanager HEINEKEN Nederland. De Gouden Tapknop ging naar Ribhouse Bronco in Groningen. Café Zaal Spoorzicht in Staphorst sleepte de Zilveren Tapknop in de wacht. Blijk van waardering van onze gasten Eigenaren Peter en Froukje zijn dolblij met de Bronzen Tapknop. “Het is geweldig dat we hebben gewonnen. We doen mee aan het Goed Getapt programma om onze gasten tevreden te stellen en meer kwaliteit te leveren. Het winnen van de Bronzen Tapknop is echt een blijk van waardering. En daar doen we het samen met ons team uiteindelijk allemaal voor!” De uitreiking van de Gouden, Zilveren en Bronzen Tapknop 2016 is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van HEINEKEN Nederland. “Al meer dan tien jaar helpen we Nederlandse horecazaken met trainingen en workshops over kwaliteit in gastheerschap, service en bierhandeling”, vertelt Sjouke Bleeker, Accountmanager Noord-Nederland, HEINEKEN Nederland. “We toetsen de horecazaken die deelnemen aan het Goed Getapt programma aan de hand van mystery guests. Zo streven we ernaar dat de gasten bij Café Tjeukemeer op de beste manier van hun bier kunnen genieten.” De verkiezing van de Bronzen Tapknop maakt deel uit van het Goed Getapt programma van HEINEKEN Nederland. Jaarlijks doen hieraan ruim 2.000 horecaondernemers mee, die Heineken, Brand of Amstel op de tap hebben. Zij zijn herkenbaar aan het Goed Getapt-gevelschild, een kwaliteitskeurmerk voor onze ondernemers. Het Goed Getapt programma heeft tot doel om bewustwording van kwaliteit en kwaliteitsbeleving in de horeca te verhogen met de focus op tapbier. De Gouden, Zilveren en Bronzen Tapknop worden toegekend op basis van ervaringen en rapportages van mystery guests die alle deelnemende horecazaken minstens 4 keer bezoeken. Ondernemers worden beoordeeld op goed gastheerschap, service en bierbehandeling. Goed getapt pils, maar ook het op de juiste manier serveren en behandelen van speciaalbier betaalt zich uiteindelijk uit in tevreden gasten die vaker terugkomen. Dit jaar reikt HEINEKEN Nederland in het kader van het Goed Getapt programma ook prijzen uit aan de best presterende restaurants of eetcafés, de beste sportkantine en de beste nieuwkomer van de regio.

Auteur

Brenda van Olphen