Feestelijke start op basisschool De Trieme

Sint Johannesga

 CBS De Trieme in Sintjohannesga luidde maandag 9 januari niet alleen de start van het nieuwe jaar in maar ook de komst van een nieuwe directeur.

Het werd een knallende, feestelijke start met confetti, kinderchampagne en koffie met wat lekkers voor de ouders. Ilse Boersma heeft jarenlang als leerkracht gewerkt op verschillende scholen, is locatieleider geweest op basisschool It Twaspan in Terkaple en zet nu haar carrière voort als directeur van De Trieme. Vooral het thematisch werken spreekt haar erg aan. 'Kinderen leren meer als ze betrokken zijn, door thematisch onderwijs vergroot je deze betrokkenheid en leren kinderen die vaardigheden die hen voorbereidt op de toekomst!' Ze heeft veel zin om de Trieme samen met kinderen, ouders en het team op de kaart te zetten.

Auteur

Cindy Houwen