Agenda | Open kerken dag tijdens Winterfair

JOURE

Traditiegetrouw valt er weer van alles te beleven in Joure in aanloop naar de kerst. De Winterfair duurt nog tot en met 24 december. Het laatste weekend van de Winterfair op 23 en 24 december staat in het teken van vuurshows en de open kerken dag.

Open kerken dag De zaterdag voor Kerst zetten de kerken in de Midstraat hun deuren open, steek een lichtje op en luister naar Kerstmuziek. Verschillende koren zullen de mooiste Kerstliederen zingen. Bezoek ook de grootste adventskalender van Nederland bij de Doopsgezinde kerk. Boxing Days Natuurlijk staat Joure na de kerst op 27, 28 en 29 december weer op zijn kop tijdens de Boxing Days! Kortingen tot wel 70% en vele leuke aanbiedingen. Mis het niet en kom winkelen in het altijd gezellige Joure. Parkeren is gratis. Kijk voor het gehele programma en meer informatie op www.tejoure.nl of Facebook.com/boxingdaysjoure Zie ook: Vuurshows in de Midstraat

Auteur

Brenda van Olphen