Kerstagenda

Joure

Kerstavond 24 december zingt Ûs Lyts Doarpke in de Doopsgezinde Kerk in Terherne. Het koor, onder leiding van Feike van Tuinen( ook dirigent van het Lemster Mannenkoor) gaat die avond een mooie dienst en zangavond verzorgen.

Vanwege een verbouwing is het kerkje van Terkapele dit jaar niet beschikbaar, maar met de Doopsgezinde Kerk in Terherne hebben ze een prachtig alternatief gevonden aan de Buorren 37 in Terherne. Aanvang 19.30 uur, entree vrij.

Brede School Joure Zuid

Op woensdag 21 december wordt ’s middags de kerst gevierd in Brede School Joure Zuid. Na schooltijd zijn er volop activiteiten in en om het gebouw. Er zijn kerstconcerten, kerstactiviteiten en er is een kerstmarkt met zelfgemaakte artikelen of presentaties. Om 14.30 uur worden de deuren op de Koningin Julianalaan 3 in Joure geopend. Het programma eindigt om 17.00 uur. www.bredeschool jourezuid.nl.

Kerstconcert Concordia

Zondag 18 december zal het B-orkest van Concordia haar jaarlijkse kerstconcert geven. In de Doopsgezinde Kerk in de Midstraat te Joure om 11.30 uur. Het orkest bestaat uit jeugdleden aangevuld met leden van het A-orkest. Er zal Kerstmuziek worden gespeeld, zoals: Winter Wonderland, We wish you a Merry Christmas, Rudolph the Rednosed Reindeer, Stille Nacht, Noël, Happy Xmas van John Lennon en Yoki Ono. De toegang is gratis. www.concordia-joure.nl.

Kerstmarkt De Arke Lemmer

Donderdag 15 december is er op basisschool De Arke in Lemmer een kerstmarkt. Deze Kerstmarkt is de laatste actie die ze opzetten om geld in te zamelen voor een gezond en uitdagend schoolplein. In 2,5 jaar tijd hebben ze veel acties opgezet en meer dan €25.000,- gespaard.

Kerstbrunch bij KoffieMiks

Op donderdag 22 december is KoffieMiks helemaal in Kerstsfeer. De foyer van Miks welzijn is sfeervol versierd en na de koffie wordt gezamenlijk een heerlijke én gezonde kerstbrunch klaargemaakt. En met elkaar opgegeten. Rond half 2 kan iedereen weer met een volle buik en een goed gevoel huiswaarts. Opgave uiterlijk dinsdag 20 december op bij Miks, via 414593 of bvandenberg@miks-welzijn.nl.


Auteur

admin