Kom in de kerststemming op de Winterfair en Taste of Joure

JOURE

Traditiegetrouw valt er weer van alles te beleven in Joure in aanloop naar de kerstdagen.

De WinterFair start op 16 december en is tevens het startschot voor een periode boordevol gezellige activiteiten. De Kerstman komt langs met zijn arrenslee, Friese paarden zullen door de Midstraat rijden tijdens belslydjeien en proef lekkere hapjes tijdens de Taste of Joure. Kom de kerstsfeer, gezelligheid en veel lekkers proeven te Joure. Winterfair Het weekend van 16 tot en met 18 december wordt de WinterFair georganiseerd. De Kerstman komt met zijn arrenslee de WinterFair op vrijdagavond feestelijk openen. Daarnaast is er een fakkeltocht door de Midstraat. Zaterdag is er belslydjeien met Friese paarden in de Midstraat. Koopzondag 18 december staat in het teken van een gezellige kerstmarkt. Verschillende kraampjes, muziek en gezellig verwarmde terrassen maken het kerstgevoel compleet. Beleef het mee en kom gezellig langs tijdens de Winterfair. Taste of Joure Nieuw dit jaar is de Taste of Joure tijdens de kerstmarkt op koopzondag. Proef, geniet en ontdek heerlijke gerechtjes en hapjes tijdens deze “Taste of Joure”. De Jouster horeca zal zich presenteren op verschillende locaties met o.a.muziek en vermaak voor de kinderen. Weekend voor de kerst Kom helemaal in de kerststemming. Vrijdagavond 23 december is er een spectaculaire vuurwerkshow en muziek in de Midstraat. Op de dag voor kerst kun je de kerken bezoeken en zullen diverse koren kerstliederen ten gehore brengen. Boxing Days Natuurlijk staat Joure na de kerst op 27, 28 en 29 december weer op zijn kop tijdens de Boxing Days. Kortingen tot wel 70% en vele leuke aanbiedingen. Mis het niet en kom gezellig winkelen in het altijd gezellige Joure. Parkeren is altijd gratis. Kijk voor het gehele programma en meer informatie op www.tejoure.nl en volg ons op Facebook.com/boxingdaysjoure.

Auteur

Brenda van Olphen