Anouk op Glemmer Beach 2017

LEMMER

Na een zeer geslaagde zevende editie met ruim 25.500 bezoekers afgelopen jaar,is de organisatie van Glemmer Beach direct van start gegaan met de organisatie van de achtste editie.

De eerste naam die het gezelligste strandfestival op ‘e Lemmer bekend mag maken is: Anouk. De organisatie kondigt met trots aan dat op vrijdag 1 september de populaire Haagse rockdiva Anouk het Glemmer Beach podium voor de tweede keer gaat betreden. In 2015 verzorgde de rockzangeres tijdens het strandfestival een geweldig optreden. Mede door het succes van 2015 is de organisatie erg blij met de komst van Anouk. Een mooie line-up is een vast ingrediënten voor het Glemmer Beach festival. “Dat we Anouk weer hebben kunnen vastleggen is een aanwinst”, aldus de organisatie. Anouk wordt gezien als de populairste rockzangeres van Nederland. In 2016 heeft Anouk maar liefst twee albums uitgebracht ‘Queen For A Day’ en ‘Fake It Till We Die’, ook was ze als coach te zien in het programma The Voice of Holland. Welke artiesten er nog meer optreden, wordt de komende maanden bekend gemaakt. Het strandfestival Glemmer Beach heeft vorig jaar een record aantal 25.500 bezoekers getrokken en is daarmee één van de grootste festivals van de provincie Friesland. Dit jaar vindt Glemmer Beach plaats op 31 t/m 2 augustus 2017. Het driedaagse strandfestival vindt plaats op het strand van Lemmer, waar bezoekers op hun blote voeten kunnen genieten van een fantastische sfeer en grote muzikaliteit. Tickets zijn vanaf december te koop op www.glemmerbeach.nl en bij de Jumbo supermarkt in Lemmer.

Auteur

Brenda van Olphen