Sinterklaassprookje 2016

Joure

Sinterklaas is weer in het land. En bij Sinterklaas hoort ook het Sinterklaassprookje.

Aan alle kinderen, Het zal jullie niet ontgaan zijn onderhand, maar ook ik ben weer in het land. Zoals ieder jaar sta ik met mijn pieten op het toneel. Waar ik samen met hen een heel spannend sprookje speel. Annemarie van Esveld heeft het ook dit jaar weer geschreven Er is weer heel veel te beleven Want er is van alles aan de hand Zo zien jullie onder meer hoe ik in Werkendorp beland. Met een burgemeester heel erg raar en een uitvinder o zo onvoorspelbaar Of dit goed gaat komen moet nog blijken, Dus kom vooral vrijdagavond 25 november kijken Het gaat om 19.30 uur beginnen En kom dan met een toegangskaartje gerust binnen Deze kun je kopen bij de VVV of vanaf 19.00 aan de zaal. En wij zorgen in Partycentrum ‘t Haske voor een spetterend verhaal Van Sinterklaas

Auteur

Brenda van Olphen