Agenda | Dubbelkwartet Hosanna zingt in Joure

JOURE

Het dubbelkwartet Hosanna zingt op zondagavond 20 november in gebouw de Brug van de Vrije Evangelische Gemeente Joure.

De acht koorleden noemen zichzelf het leukste en kleinste koor uit Urk. Ze vinden het fijn vinden om door middel van zang het Woord van God aan de mensen door te geven. In 1998 zijn ze begonnen als gelegenheidskoor met het zingen in het Kerkje aan de Zee op Urk in het kader van Zingen in de Zomer. Vervolgens werd besloten om door te gaan als koor. De eerste jaren traden ze vooral op in de omgeving van Urk, maar nu komen er verzoeken uit het hele land om medewerking te verlenen aan kerkdiensten of zangdiensten. De zangdienst zal worden geleid door gastpredikant G. Thomassen uit Ermelo. Belangstellenden zijn van harte welkom om mee te zingen en te luisteren naar Hosanna en de blijde Boodschap. De dienst begint om 19.30 uur.

Auteur

Brenda van Olphen