Agenda | Creatief met pompoen

Joure

Creatief met pompoen is zondag 6 november het onderwerp bij Kom derby op Snein. Bij Talant aan de Maria Louisestraat 30 in Joure ligt die middag de tafel vol met pompoenen, waarvan een kaarsenhouder of iets anders gemaakt kan worden.

De rest van de pompoenen gaan in de soep die tegen 16 uur geproefd mag worden. De kok heeft hiervan het recept op papier om mee naar huis te nemen. Deelname is gratis. Voor koffie en fris wordt een kleine bijdrage gevraagd. Kom derby op Snein is een nieuwe ontmoetingsactiviteit in Joure, die elke eerste zondag van maand plaatsvindt. Of je nu 20 of 80 jaar bent; of je nu in de wijk Zuiderveld of ergens anders in Joure woont; Kom derby is bedoeld voor iedereen, die zin heeft in een gezellige zondagmiddag. Miks welzijn en Talant bieden ondersteuning aan de vrijwilligers. Kijk ook op www.miks-welzijn.nl of op de Facebook pagina.

Auteur

Brenda van Olphen