Battle Award Standaard voor Simon Kelderhuis

LEEUWARDEN

Tien Roelevink Sport judoka’s waren afgelopen zaterdag in dojo van sportschool De Leeuw om te kunnen judoën in verband met de Judo A-Zeven Competitie.

Alle judoka’s verzamelen punten. Bij elke dertig punten tot en met 180 kunnen de judoka’s de fel begeerde Battle Awards(kleurendiploma) sparen. Als 210 punten zijn behaald, verdiend de sporter de Battle Award Standaard. Simon Kelderhuis uit Lemmer heeft deze beker gehaald.

De eerste punten aan het verzamelen zijn Levi Geijl en Aiden Jongschaap (Oosterzee). Exact genoeg punten binnen gehaald voor de gele Battle Award door Kay van Griethuijsen en Sven van der Staal (Lemmer). De oranje Battle is voor Mathijs Schaper (Lemmer). Ook genoeg punten zijn binnen voor de groene Award voor Yente Corporaal (Joure). Net voorbij de blauwe Battle grens is Ruben Velda (Joure).Nog maar vijf punten verwijderd van de zwarte Battle is Jelmer Ypma (Oudehaske). Bijna bij het allerhoogste, de Battle Award Standaard, is Jasper Bakker (Joure).


Auteur

Brenda van Olphen