Fotoreportage | Jouster Merke donderdag rustig verlopen

Joure

De Jouster Merke donderdag is volgens de politie 'bijzonder rustig verlopen'. Er zijn geen aanhoudingen verricht of noemenswaardige incidenten geweest.

Duizenden mensen bezochten de 550ste editie van de jaarmarkt. Vooral de demonstraties trokken veel publiek. Rijen dik stonden bezoekers opgesteld om een glimp op te vangen van het nieuwste aardappelschilmes, televisiekastje of schoonmaakmiddel. De komende dagen is er nog van alles te doen. Zo is er zaterdag de Jouster Merke Brunch, speelt de band Captain Gumbo bij Cafe 't Hert. Zondag staat de Midstraat in het teken van mode. 's Ochtendsvindt de Jouster Merke loop rondom Joure plaats. 's Avonds speelt Duo Hûnekop in café De Stam. Op maandag wordt de Jouster Merke afgesloten met de Koersen op de Nutsbaan en vuurwerk. Zie ook : Jouster Merke klokje luiden Paardenmarkt onder vergrootglas

Auteur

Brenda van Olphen