Mudrun is seizoenafsluiting judoka's en karateka's

Oosterzee

Activiteitencommissie Eastersimmer organiseerde zaterdag een Mudrun. De ingrediënten voor een Mud Run zijn water, modder en hindernissen. Op het strand van Oosterzee is de start en de finish.

De kinderen in de leeftijd van zes tot en met elf jaar (Minions) starten in groepen van twaalf personen voor een run van ongeveer één kilometer. De begeleiders van elke groep zijn vader(s) en of moeder(s) die samen met de jeugd de run willen uitlopen. Bij de finish ontvangen alle kinderen een medaille. Vanaf twee uur is de Nuweland Mud run met een parcours van ongeveer 6,6 kilometer. Dit is geschikt voor personen van twaalf jaar en ouder. Gehuld in een T-shirt met een eigen persoonlijk nummer wordt er in een groep gestart. Ook hier zijn deelnemers van Roelevink Sport actief. En samen of alleen zijn ze uitstekend bezig geweest om ook de finish te halen. De foto's zijn gemaakt door Sjoukje Visser, Ronald van der Woude, Yvonne Schaper, Nanny Cnossen, Rachid Elhachloufi, Dicky van der Meer, Ben Hermens, Albert Roelevink, Dieuwke Feenstra en Jetze Klaas Roelevink.

Auteur

Brenda van Olphen