Fotoreportage | Feestweek Oudehaske

Oudehaske

Het is alweer een aantal weken geleden (26 t/m 29 mei) dat Oudehaske volop aan het feesten was. Vier dagen vol festiviteiten op het evenemententerrein midden in het dorp en dat allemaal bijgestaan door fantastisch feestweer.

Voor de jeugd was er alle dagen vertier. Een pyjamabal, de kinderspelen, de good old Playback Show, waar 28 acts te zien waren, en de gezellige morgen op de zaterdagochtend, alles werd goed bezocht. Daarnaast stond de jeugdmeerkamp, met een deelname van 13 teams, bol van de spanning. Voor de ouderen was er ook genoeg te doen. Op donderdagmiddag een koffiemiddag met de allereerste Hasker Bingo en in de avond de Friesche toneelavond met een hilarisch stuk van de plaatselijke toneelvereniging “Fleurich Opnij”. De zaterdagochtend kon worden aangeschoven bij een optreden van Shantykoor Flora Shanty’s. De avondlijke uren werden opgevuld door optredens van DJ Lex op vrijdag en de band Ten Speed op zaterdag, welke na de Tent Pub Quiz (35 teams) vol gas gaf. In een volle tent, waar de temperatuur tot tropische waarden opliep, werd op beide avonden feestelijk geswingd. De zondag werd afgesloten met een eveneens goed bezochte tentdienst, waarna er na 12.00 uur de rust in Oudehaske wederkeerde.

Auteur

Brenda van Olphen