Miks welzijn viert veertig jarig bestaan

Joure

Miks welzijn bestaat veertig jaar. Al veertig jaar lang zetten medewerkers en vrijwilligers zich in voor een leefbare samenleving. Op 29 juni wordt dit gevierd met het symposium 40 jaar Miks welzijn, geschiedenis en toekomst van het welzijnswerk.

Hierin wordt terug geblikt op het welzijnswerk en vooruit richting de toekomst, met een bijdrage van Jos van der Lans , onder andere bekend van zijn publicaties Burgerkracht en Eropaf. Dit symposium is toegankelijk voor genodigden. Het symposium sluit af met een feestelijke receptie voor Tjitske Stegenga die afscheid neemt als directeur-bestuurder van Miks welzijn. Omdat er nog geen geschikte opvolger voor haar is gevonden, vervult Annette de Vries tot januari 2017 de functie van directeur-bestuurder. Annette de Vries is reeds werkzaam als manager bij Miks welzijn.

Auteur

Brenda van Olphen