Nieuwe website VVV Gaasterland online

Gaasterland

De geheel vernieuwde website VVV de Friese Meren – Gaasterland is online.

Het nieuwe, frisse uiterlijk en de overzichtelijke en duidelijke informatie zorgen ervoor dat de website past bij wat VVV de Friese Meren – Gaasterland uit wil stralen; gastvrij, informatief en actueel. De site is er op gericht om bezoekers te informeren en enthousiast te maken voor een bezoek aan dit gebied. De site is responsive gemaakt zodat deze ook geschikt is voor mobiele telefoon en tablet. Onderzoek wijst uit dat bijna 70% van de bezoekers via mobiele apparaten op de site terecht komen. Achter de schermen wordt continu gewerkt om de website up-to-date te houden en verder uit te breiden. Binnenkort volgt ook de Duitse versie en wordt er gekeken naar de webshop mogelijkheden.

Auteur

Brenda van Olphen