ABBA en Queen Tribute by Robby Valentine op MarPOP festival

Sint Nicolaasga

Op vrijdag 1 juli staat de Ulespong bij Sint Nicolaasga in het teken van het MarPop festival. Dit legendarische festival gaat een nieuwe editie beleven.

Op vrijdagavond zal de QUEEN Tribute by Robby Valentine samen met ABBA GOLD de mooiste rock hits laten horen. Het festival wordt geopend door een optreden van ABBA Gold. Deze band heeft haar sporen ruimschoots verdient met optredens in binnen-en buitenland. ABBA had alles wat een band zich wensen kan: fantastische liedjes, geweldige muzikanten en dito show, plus twee mooie dames met gouden strotten. Abba Gold is een hommage aan de muziek van Abba in zijn originele vorm: twee vrouwen, fantastische liedjes en een rock-‘n-rollband die niet te versmaden is! De bandleden zaten eerder in de cast van Mamma Mia op West End in Londen. De Queen Tribute by Robby Valentine zal daarna het stokje overnemen. Verwacht niet de zoveelste Queen Tribute met een man in een gele jas met plaksnor. Alwaar de meeste tribute bands Queen naspelen zoals zij live klonken hoor je deze avond de muziek van Queen zoals het op CD staat. Top2000 café Op het festival kun je ook lekker eten en even rustig ergens gaan zitten. Aan alles is gedacht. Vraag je favoriete hits aan in het Top2000 café, drink een lekker speciaal biertje en ga lekker zitten in de Crazy Piano’s tent. Voor iedereen is er wat te beleven tijdens het MarPop festival. Voorverkoop Hou onze Facebook.com/marpop pagina in de gaten voor het laatste nieuws en informatie inzake de ticketverkoop.

Auteur

Brenda van Olphen