Idols-zangeres Jessica in X-it Jongerencentrum

Joure

De Idols-zangeres Jessica Paczkowska uit Joure heeft in de shows van Idols een grote indruk achter gelaten op de jury en kijkers van het programma.

Tijdens haar auditie heeft ze met een acapella versie van “Almost is never enough” van Ariana Grande de jury emotioneel geraakt. Jessica is ver gekomen in het programma en daar kan ze trots op zijn. Vrijdag op 3 juni zal Jessica voor het eerst optreden in Joure tijdens “Live on Stage” in X-it Jongerencentrum. Naast Jessica staan er op deze avond de jouster band Syzygy en een aantal Djs. Syzygy is een nieuwe Dream pop band. Deze band heeft al verschillende optredens gedaan en zijn druk bezig met hun eerste EP. Live on stage is een terugkerend evenement waarbij jonge artiesten uit de regio hun kunsten kunnen laten zien op het podium. De eerste editie van “Live on Stage” is op vrijdag 3 juni vanaf 20:00 in X-it jongerencentrum. Locatie: Polderboskdyk 37 te Joure (naast crossbaan de Flying Boetoe). De entree is tijdens dit evenement gratis.

Auteur

Brenda van Olphen