Amateurs strijden om KNVB beker

Joure

Voetbalvereniging SC Joure houdt op 4 juni samen met de KNVB de voetbalbekerfinales voor amateurs. Er zullen circa 72 teams uit de vijf Noordelijke provincies om de felbegeerde beker strijden.

Het eerste fluitsignaal is om 10.00 uur waarna er de hele dag wordt gevoetbald in de diverse categorieën. Per categorie worden de bekers uitgereikt door de KNVB op een speciaal daartoe ingericht podium. Het laatste fluitsignaal zal 's avonds tegen 18.30 uur. De scheidsrechters worden door de KNVB en door SC Joure verzorgd. Er worden circa 5000 toeschouwers verwacht. Deze zullen samen met de gasten naar de juiste parkeerplaats begeleid worden door de verkeersregelaars van SC Joure. Radio Spannenburg zal de hele dag aanwezig zijn om live verslag te doen van de voetbalwedstrijden.

Auteur

Brenda van Olphen