Brêgepop Festival 2016

Scharsterbrug

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 april 2016 staat Scharsterbrug in het teken van de derde editie van het Bregepop Festival.

Dit jaarlijks terugkerend festival begint al een begrip te worden in de wijde omtrek. De organisatie heeft weer ontzettend haar best gedaan om een gevarieerd programma neer te zetten. Dit keer worden we getrakteerd op grote namen zoals MISS MONTREAL, Ali B, Party Animals, The Dirty Daddies en Brennan Heart. Ook de bekende friezen zullen niet ontbreken, waaronder Jelle B, Johannes Rypma en JitiizeR. Kortom, voor iedere feestganger is er wat wils: pop, rock, dance, entertainment. Inmiddels is de online kaartverkoop in volle gang en de laatste kaarten zullen vanaf 5 maart klaar liggen bij de volgende voorverkoopadressen. Joure: Marco’s eetcafe en Electro World Gebr. de Boer. Sint Nicolaasga: Jumbo. Heerenveen: Echte Bakker Lenes. Lemmer: Beachclub Lemmer. Koudum: Welkoop. Balk: Harcos Watersport Winkel. Beleef Bregepop 2 dagen voor slechts 29,50 euro voor een passe-partout kaart. Losse tickets kosten op vrijdag 12,50 euro en zaterdag 20 euro. Brêgepop festival, Hollandiastraat, 8517 HD, SCHARSTERBRUG, http://www.bregepop.nl

Auteur

Brenda van Olphen