800 wandelaars bij Wandeltocht 'De 14 van Kameleondorp Terherne'

Terherne

In Terherne is zaterdagavond door de Terhernster Activiteiten Commissie voor de 3e keer de avondwandeltocht “De 14 van Kameleondorp Terherne gehouden en het was een groot succes.

Om zeven uur ’s avonds begonnen de 800 wandelaars aan de 14 km lange wandeltocht. Onderweg werden ze weer getrakteerd op 14 “belevenissen” en dat varieerde van muziek, lekkere hapjes en drankjes, een boottochtje, verlichte kunstwerken en nog veel meer. Het weer werkte mee en de stemming zat er goed in. Rond middernacht werden de deelnemers bij de finish in dorpshuis De Buorkerij verwelkomd. Een prachtig jaarlijks terugkerend evenement mede mogelijk door het enthousiasme van de vele vrijwilligers en de medewerking van de locaties langs de route. https://youtu.be/Wmm9vbI7oCI

Auteur

Brenda van Olphen