Agenda | Piter Wilkens, Griet Wiersma en Minze Dijksma in Fljimsk

Joure

Een geheel nieuwe theatershow kom op vrijdag 8 april naar 't Haske in Joure.

Laat u verrassen door de unieke combinatie van drie Friese rasartiesten: gezellig meezingen, luisterliedjes, magie en mysterie en hilarische typetjes gebracht in een jasje van heerlijke humor. Echt een avond heerlijk uit de sleur. Griet Wiersma en Minze Dijksma hebben hun bekendheid verworven door hun theatershows met Teake van der Meer. 
Naast Griet’s vertrouwde werken met Teake in de zalen door Friesland, breekt de tijd aan voor een nieuwe combinatie. Een nieuwe uitdaging 
Griet Wiersma en Piter Wilkens treffen elkaar met regelmaat als collega’s en als twee van de vier organisatoren van het Frysk Sjongers Gala. 
Mede door gesprekken tussen deze twee artiesten deed blijken dat de Friese singer-songwriter het ook weer tijd vond voor een nieuwe uitdaging en samen met Minze werden ze het vrij gauw eens. Piter Wilkens , Griet Wiersma en Minze Dijksma presenteren nu Fljimsk. 
Griet en Piter schrijven en zingen al jaren met veel succes hun eigen liedjes. Zo scoren ze bijvoorbeeld elke keer hoog in de jaarlijkse Fryske Top-100.
 Griet heeft naast haar zingen ook in de theatershows laten zien over veel talent te beschikken bij het spelen van komische typetjes. 
Minze heeft een eigen stijl ontwikkeld als goochelaar.
 Humor speelt hierbij een grote rol. 
Piter is bekend als ‘De Fryske Troubadour’, maar heeft daarnaast ook de nodige ervaring opgedaan in diverse theaterproducties. Samen heeft dit trio een afwisselend programma gemaakt. Waarbij humor, zang, magie en sketches een leuke mix vormen.
Een programma om alle zorgen even te vergeten. 

Koop uw kaarten, want vol is vol. Party en zalencentrum ’t Haske : Tel. 0513 415281
 en bij Primera de Heij- De Merk 3: Tel. 0513 413501

Auteur

Brenda van Olphen