Informatie over ‘verhuizen met gemak’ bij KoffieMiks

Joure

KoffieMiks biedt op donderdag 24 maart u de kans om kennis te maken met Nynke Schootstra en haar werkzaamheden bij Have en Goed.

Have en Goed is gespecialiseerd in het begeleiden van verhuizingen voor ouderen. Als men op leeftijd is en verhuist naar een kleinere woning of naar een zorgcentrum, dan moet er heel wat geregeld worden. Vertrouwde hulp hierbij, kan veel van uw zorgen wegnemen. Vaak zijn er kinderen die helpen bij de meeste praktische en emotionele beslissingen die genomen moeten worden. Maar dit geldt niet voor iedereen. In dat geval kan Have en Goed uitkomst bieden. Bent u geïnteresseerd in dit onderwerp? Kom langs en stel uw vragen. 
De entree van KoffieMiks is gratis. Voor de koffie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Locatie: Brugstraat 1 te Joure. KoffieMiks is bedoeld voor vrouwen én mannen, die het gezellig vinden om andere mensen te ontmoeten. Zij zijn tijdens deze “miks” van koffie, ontspanning en informatie, elke 2de en 4de donderdag van de maand, van harte welkom in de foyer van Miks welzijn, aan de Brugstraat 1 te Joure. Er wordt een kleine, vrijwillige bijdrage gevraagd voor de koffie. 
Wilt u eerst wat meer weten? Bel dan met Miks welzijn en vraag naar Rosalie de Konink, 0513-414593.

Auteur

Brenda van Olphen