Agenda | Vogelmarkt

Joure

Vogels, vogelbenodigdheden en vogelboeken en andere aanverwante artikelen op de grootste vogelmarkt van Friesland. Zaterdag 19 maart houdt Volierevereniging Zanglust weer haar traditionele voorjaarsvogelmarkt in Sportfun.

Voor vogels, vogelbenodigdheden, vogelboeken en alles wat je maar rond vogels kunt bedenken is er maar één plek waar je moet zijn: de Vogelmarkt in Joure. Wederom is Sportfun dé locatie voor vele vogelliefhebbers.
Vanuit heel Nederland komen er ruim 1.000 bezoekers per keer naar Joure. Naast vogels van allerlei pluimage worden er diverse benodigdheden aangeboden die met de vogelhobby te maken hebben. Zo is er voer, zijn er schrikapparaten, luchtreinigers, boeken, drinkbuisjes, nestkasten, natuurbroedblokken en nog veel meer te koop. Bestuursleden van Volièrevereniging Zanglust verstrekken graag informatie aan (beginnende) hobbyisten. Bij de hal is een restaurant, waar koffie, frisdrank, lichtalcoholische dranken en etenswaar verkocht worden. Kortom: De ontmoetingsplaats voor de noordelijke vogelliefhebber.
De vogelmarkt is goedgekeurd door de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers (NBvV). Open van 09:00 tot 13:00 uur. Toegang voor 09:00 uur: € 5,00.
Toegang vanaf 09:00 uur: € 3,50.
Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Meer informatie op: www.zanglustjoure.nl

Auteur

Brenda van Olphen