Agenda | Jouster Tour 26 maart de Reünie

Joure

Het is bijna zover: op 26 maart vindt de Jouster Tour reünie plaats.

Classic Rock zal voor rekening worden genomen door Sem Rock. Oftewel Geert Semplonius zanger van voorheen The Stolen Stones. Geert gaat de avond muzikaal openen. Daarna volgt het Top 100 blok met op zang Jolke Schuitemaker van voorheen Old Friends en Diddle Down. Gitaar Harm de Graag van G String, Bas Marcel Brink van G String, Drum Rene Schaap van voorheen Red Haze, toetsen Peter Aukema van voorheen The Shameless Project en PMS JR en gitaar Sjouke Kuindersma van voorheen The Shameless Project en Zonder Ernst en The Stolen Stones en PMS JR. Daarna komt Ytsje Conradi (Groenwoud) de zang overnemen. Ytsje van voorheen The Shameless project en Ytsje Meer. Vervolgens komt er een blokje Metal. Zang Atjo Wietsma , gitaar Jitze Veldstra (ook Zonder Ernst) en Peter Kramer, Bas Gerard Veldman allen van Exxon en drum Gertjan Zoetendal van voorheen Exxon en Zonder Ernst en PMPS JR. Vervolgens Block Rock, zang Jolanda Cop, gitaar Michel Homminga, toetsen Mark Hofman, gitaar Jitze Veldstra, drum Peter Visser en bas Sjouke Kuindersma. Allen waren 15 jaar geleden de bandleden van Zonder Ernst. Afsluitend blok: zang Marco Meesters, gitaar Marc Mulder, bas Siemen Meester allen van voorheen Slachje Keetering en op drum Geert Semplonius van voorheen The Stolen Stones en Slachje Keetering. Zonder Ernst en Slachje Keetering zijn deze avond de laatste bands die deze traditie gaan afsluiten. Zij zijn het ooit samen begonnen en zo in de cirkel weer rond. Voorverkoop: BP Joure bij Albert en Marjolijn, The Pub (Tighbarra) en Bowlingcentrum t Haske. Vol is vol.

Auteur

Brenda van Olphen