Agenda | Wandeltocht Terherne

Terherne

De inschrijving voor de wandeltocht De 14 van Kameleondorp Terherne, welke gehouden wordt op zaterdagavond 19 maart is geopend.

Dit jaar is het de 3e editie en er valt weer van alles te “beleven”: vuur, licht, muziek en hapjes. Online inschrijven kan nog tot 10 maart via de website www.kameleonterherne.nl, daarna alleen nog op de dag zelf vanaf 17.00 uur bij de Kameleonboerderij. Maar dit uiteraard alleen als er nog kaarten beschikbaar zijn Dus wil je ook graag meedoen aan deze avondwandeling van ca. 14 kilometer met onderweg 14 “belevenissen” geeft je dan snel op want ook dit jaar geldt weer: vol is vol. De start is om 19.00 uur maar voorafgaand aan deze avondwandeling kun je al in Terherne terecht om bij verschillende restaurants te genieten van een speciaal “wandelmenu”. Misschien een leuk idee om met familie of vrienden een leuk uitje te plannen en op zaterdag 19 maart a.s. af te spreken in Terherne. Sportief en gezellig. Meer informatie op www.Kameleonterherne.nl en Facebook.com/de14vanterherne.

Auteur

Brenda van Olphen