Agenda | Kort weg in De Fryske Marren

Joure

Wat is er de komende dagen te doen in de buurt?

Bingo Zaterdag 5 maart Bingo in Dorpshuis te Ouwsterhaule. Kaartverkoop start om 20.00 uur. Bingo begint om 20.30 uur. Vrouwenweek Miks Welzijn de Internationale Vrouwendag met haar eigen vrouwenweek. Op 11 maart is de viering in Joure aan de Brugstraat met vier verschillende workshops, samen eten en dansen. Opgeven kan bij Rosalie de Konink op 0513-414593. Collecte Amnesty International houdt in 2016 voor de veertiende keer een landelijke collecte. Van 13 tot en met 19 maart 2016 gaan in heel Nederland duizenden vrijwilligers de straat op. Expositie Walter de Graaf Het werk van Walter de Graaf is vanaf deze week te bezichtigen in de Bibliotheek te Joure. Zijn liefde voor de schilderkunst en zijn betrokkenheid bij alles wat er in Joure met de vele festiviteiten speelt komen samen in deze expositie. Het betreft werk over de periode van 1987 tot heden. Expositie Jose Hingst De schilderijen van Jose Hingst hangen vanaf de eerste week van maart in het Gemeentehuis. ‘Eenvoud is de juiste middenweg tussen te weinig en te veel.' 16e Shantyfestival De Warringers Op 5 maart is alweer het 16e Shantyfestival van de De Warringers getiteld: Volle kracht vooruit. Party- en Zalencentrum 't Haske, Joure. Aanvang 20:00 uur, toegang € 10,00. Benefietconcert Op 5 maart wordt in De Oerdracht in Joure een benefietconcert gehouden door Muziekvereniging Excelsior Ouwsterhaule, Cantorij van de Protestantse Gemeente Joure, Madrigaal- en een Barbershop ensemble en Netty Otter met pianobegeleiding door Hans van Rossum. Aanvang 20.00 uur. Het concert is ten bate van de strijd tegen kinderarbeid in India. Vrouw! Dompel jezelf van 11 t/m 13 maart weer helemaal onder in de wereld van Vrouw! Het WTC Expo in Leeuwarden is drie dagen lang een paradijs voor de vrouw. Een dag lang shoppen, genieten van beautybehandelingen, een wijntje op het terras, lekker eten, live optredens en trends spotten tijdens de Vrouw! modeshow.

Auteur

Brenda van Olphen