Fotoreportage | Glow in the dark volleybal

Oudehaske

Het Glowing in the Dark Volleybal Toernooi werd afgelopen zaterdag 27 februari in 2 delen gehouden. Het werd georganiseerd door de Volleybal vereniging Oudehaske , samen met jeugd en ouders van Wings Roemenië, die geld inzamelen voor een project komende zomer.

De sportzaal van het Kulturhûs Oudehaske was volledig geblindeerd. Er kwam geen spatje licht van buiten meer binnen. De kids en jeugd kwamen in lichte shirts en broekjes binnen. Ze hadden zich met neon verf geschminkt en droegen Glow sticks in hun haar, om de hals, etc. Het gewone licht werd na een welkomstwoord uit gedaan. Toen werden de blacklight spots zichtbaar. Na het wennen aan het donker, was iedereen verrast door alle neon lijnen, netten, schmink en kleding. Het toernooi van de kids werd in de middag in 4 poules op kleine velden gespeeld. De jeugd speelden op avond in 3 poules op groot veld. De deelnemers kwamen natuurlijk uit Oudehaske, maar ook St. Johannesga, Joure en Heerenveen. Met muziek op de achtergrond werden de wedstrijdjes, welke een mengeling van fanatiek, sportief en gezellig spel waren, gespeeld. De reacties waren alleen maar positief en velen hopen dat het een jaarlijks terugkerend evenement in het Kulturhûs Oudehaske gaat worden. Ellen de Ridder

Auteur

Brenda van Olphen