Agenda | Expositie Tine Oosterbaan in Museum Joure

Joure

In Museum Joure is van 26 februari tot en met 15 april 2016 een expositie te zien van Tine Oosterbaan. De titel van de tentoonstelling is ‘Werk uit Handen’ en toont prachtige patchwork quilts.

Een aangeboren of aangeleerde zuinigheid maakt dat Tine het een sport vind om uit ogenschijnlijk waardeloze lapjes iets samen te stellen dat gezien mag worden. Het laten groeien in haar handen is altijd weer boeiend. Wat zal eruit komen? Die resultaten kunt u nu zien in haar tentoonstelling. Op traditionele wijze gegroepeerd en tot een geheel gemaakt. Bezig zijn met textiel, het geeft haar nog altijd veel voldoening en plezier. Of het nu gaat om een Fries kostuum of een klein object, dat maakt geen verschil. Tine Oosterbaan is iedere dinsdagmiddag aanwezig van 14.00-16.00 uur en kunt u haar bezig zien aan het werken van de quilts en vertelt zij u over haar passie.

Auteur

Brenda van Olphen