Agenda | Meespeelvoorstelling Rode Sokken in Bibliotheek Joure

Joure

Frets! toert dit voorjaar langs de bibliotheken met de meespeelvoorstelling Rode Sokken voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

Als eerste vliegt Frets!, op rode sokken, naar Wommels. Daarna volgen de bibliotheken van Workum, Koudum, Joure, Bolsward, Makkum, Balk en Sneek. Rode sokken is een meespeelvoorstelling waarin Frets! de kinderen meeneemt naar de fantasiewereld. En daar is alles mogelijk; op rode sokken vliegen, bellen blazen of waterfietsen. Rode Sokken is op woensdag 2 maart in Bibliotheek Joure, om 15.00 uur. Frets! is in maart 2013 ontstaan en bestaat uit Freerk Siemen Hospes, Johannes Hospes en Patrick de Vries. ‘We staan inmiddels alle drie met veel plezier voor de klas. Maar Frets! is ons project geworden waar wij al onze energie, creativiteit en enthousiasme in kwijt kunnen! We willen meer dan alleen maar voorstellingen geven. In onze ogen mogen kinderen niet een voorstelling lang stil zitten en alleen maar kijken. Kinderen moeten de voorstellingen ervaren. We willen dat ze meedenken, meevoelen en vooral ook meedoen. En een onvergetelijke ervaring hebben’, aldus Freerk Hospes. Kaarten kunnen vanaf vandaag gekocht worden in de bibliotheek. Wie lid is van de bieb betaalt 3 euro, wie geen lid is 5 euro. Het is ook mogelijk alvast kaartjes te bestellen via joure@bibliothekenmarenfean.nl. De kaartjes kunnen dan een half uur voor de voorstelling afgehaald en betaald worden zodat de show op tijd kan beginnen. Op www.bibliothekenmarenfean.nl staat het exacte speelschema.

Auteur

Brenda van Olphen